Dit gymnasieforløb

Kunne du tænke dig at se hvordan dit kommende gymnasieforløb kunne se ud på Thisted gymnasium?

Som noget nyt fra skoleåret 2017-18, skal du først vælge studieretning, når du har været på gymnasiet i nogle måneder. Det skulle gerne give dig bedre mulighed for at vælge, hvilken retning du vil have, og hvilke fag du ønsker.

Vi har fået lavet en interaktiv guide, der viser, hvad Thisted Gymnasium tilbyder. Nedenfor kan du se, hvilke muligheder de elever, der går i 1g lige nu, har:
Klik her for at åbne guiden og udforsk dine muligheder

Søg om optagelse

Søg om optagelse på STX eller HF på Optagelse.dk

Hvis du er erklæret ikke-uddannelsesparat, og du stadig ønsker at blive optaget på enten STX eller HF, kan du komme til en optagelsesprøve. Se hvordan prøven foregår ved at klikke her.

Kunne du tænke dig at vide mere?

Så kan du skrive dig op i formularen nedenfor, hvorefter du vil modtage relevant information omkring uddannelserne på Thisted Gymnasium.