• Kommende forældre

3-årig

STX

Læs om STX

STX er en tre-årig ungdomsuddannelse, som er bredt almendannende og studieforberedende.

2-årig

HF

Læs om HF

HF er en to-årig ungdomsuddannelse som tager afsæt i en kombination af teori og praksis med konkrete problemstillinger fra ”den virkelige verden”.

Særlige forløb

Læs om Særlige forløb

Foruden den almindelige undervisning har Thisted Gymnasium særlige tilbud til blandt elever, der enten gerne vil dyrke idræt på højt niveau, interesserer sig for at udvikle deres talent - eller har behov for særlig støtte.

9.-10. klasse

Brobygning

Læs om Brobygning

Brobygning for elever i 9. eller 10. klasse.
Vores 2 og 3 dages brobygningsforløb er for dig, der går i 9. eller 10. klasse og har lyst til at prøve at gå på stx eller hf.

Thisted Gymnasium er rammen om et levende og trygt miljø, hvor det sociale og det faglige går hånd i hånd.

Siden 1947 har Thisted Gymnasium sendt tusindvis af dygtige studenter ud i verden. Og mange har gjort sig gældende indenfor de områder, de siden uddannede sig til. Det er to eller tre år fyldt med hårdt arbejde, med glæder og frustrationer, men også med masser af muligheder for personlig udvikling i et ungdomsmiljø, der er præget af gensidig respekt og ansvarlighed.På gymnasiet finder man helt moderne laboratorier, studiecenter, tip-top IT-faciliteter, værksteder, lyse undervisningslokaler, kantine m.m. Og Teutonersalen, der er rammen om masser af fælles aktiviteter - både i og udenfor skoletiden./p>

På Thisted Gymnasium bliver ingen elev overladt til sig selv. Skolens fastholdelsesteam holder øje med fraværsprocenter og aflæser eventuelle ”advarselssignaler”, og vi kan tilbyde den enkelte ekstra hjælp, blandt andet i form af en mentorordning, studievejledning og anden bistand.

Også efter skoletid er der liv på skolen, når lærere og elever samles omkring de frivillige aktiviteter såsom musical, kor, idræt, fredagscaféer, filosofiske caféer, udvalgsarbejde - der også er en del af skolens dagligdag.

Søg om optagelse

Søg om optagelse på STX eller HF på Optagelse.dk

Hvis du er erklæret ikke-uddannelsesparat, og du stadig ønsker at blive optaget på enten STX eller HF, kan du komme til en optagelsesprøve.

Læs mere om optagelse på hf og stx her.

Kunne du tænke dig at vide mere?

Så kan du skrive dig op i formularen nedenfor, hvorefter du vil modtage relevant information omkring uddannelserne på Thisted Gymnasium.

Eller kontakt skolens studievejledere her.