• Læs nyheder fra TG

Procedure for klageadgang

I 2020 har nogle af elevernes årskarakterer større betydning end sædvanligt, og derfor er der udarbejdet en  speciel vejledning i, hvilke regler der gælder i forhold til eventuelle klager over årskaraktererne.
OBS: for hf-elever gælder, at det kun er i år, at man får årskarakterer (i de fag man ikke kommer til eksamen i).

Hvis man overvejer at klage over en årskarakter, så anbefales det, at man som det første tager kontakt til rektor Søren Christensen for at få en grundig vejledning i, hvad det vil sige at klage.

Desuden er det meget vigtigt, at følgende overholdes i tilfælde af, at man har besluttet at klage over en årskarakter:

        Klage skal det indgives senest 14 dage efter offentliggørelsen af karaktererne. Årskaraktererne offentliggøres den 22. juni, og derfor skal skolen have modtaget klagen senest den 6. juli 2020kl. 12.00.

        Klagen skal være skriftlig og sendes til rektor Søren Christensen, som derefter behandler klagen efter gældende regler.

Modtag nyhedsbrev

Vi udgiver ca. 4 gange årligt et fælles nyhedsbrev, hvor i kan læse mere om aktiviterne på og omkring Thisted Gymnasium. Nedenfor kan du læse nyhedsbrevet for indeværende skoleår.

Tilmeld dig nyhedsbrev via formularen herunder.