• Læs nyheder fra TG

Vil du være med til at drive og udvikle Thisted Gymnasium? Thisted Gymnasium er det eneste almene gymnasium i et stort geografisk område derfor har vi en meget vigtig  dannelses- og uddannelsesmæssig opgave. Thisted Gymnasium giver områdets unge et væld af muligheder for videreuddannelse og for at engagere, udvikle og udtrykke sig intellektuelt og kreativt.

Thisted Gymnasium har knap 500 elever og 63 ansatte. Du bliver som uddannelseschef en del af en ledelsesgruppe bestående af rektor samt ialt tre uddannelseschefer, som arbejder tæt sammen med skolens administration, det tekniske personale samt skolens studievejledere. Ledelsen har ligeledes et tæt samarbejde med skolens MIO (Medarbejder Indflydelses Organ), herunder skolens tillidsrepræsentant og to arbejdsmiljørepræsentanter.

Arbejdsområder og personlige kompetencer

Stillingen vil rumme en del planlagte opgaver, men også en del ad hoc-opgaver, der skal løses for at hverdagen kan fungere for både elever og ansatte. Vi arbejder tæt sammen i ledelsen, hvor vi hver især har egne ansvarsområder, men hvor vi også dækker for hinanden, når det er nødvendigt.

Dine arbejdsopgaver er ikke fuldstændigt klarlagt på forhånd, men det vil de blive, når den rette kandidat til jobbet er fundet. Skolens rektor er nyansat (pr. 1. november) og er derfor i gang med at organisere ledelsens arbejdsopgaver samt samarbejdet med særligt administrationen og det tekniske personale, og den nye uddannelseschefs kompetencer vil blive indarbejdet i den endelige organisering.

Arbejdsopgaverne vil indeholde personaleledelse, hvor du vil blive nærmeste leder for 12-14 gymnasielærere, og der vil også være en del administrative/planlægningsmæssige opgaver. Desuden er der til stillingen knyttet en mindre undervisningsforpligtigelse.

Vi søger en uddannelseschef, som

  • er fagligt, pædagogisk og administrativt velfunderet, og som har dokumenteret stor undervisningsmæssig erfaring.
  • har lyst til at arbejde med en kompleks ledelsesopgave, der involverer skolens elever og forskellige personalegrupper. Ledelseserfaring og efteruddannelse er positivt, men det er ikke et krav for at søge stillingen. Lysten til at engagere sig i ledelsesopgaverne samt tage ved lære er vigtigere.
  • vil praktisere en åben, lyttende og tillidsvækkende ledelsesstil, og som forstår at balancere forskellige hensyn, men samtidig også er tydelig om retningen.
  • er et dannelsesmenneske, der ønsker at skabe de bedst mulige rammer for elevernes udvikling, og som kan være med til at udtænke kreative løsninger på både drifts- og udviklingsopgaver.
  • er en holdspiller, som er stærk i samarbejdsrelationer med den øvrige ledelse, personalet, eleverne og eksterne samarbejdspartnere.

Ansøgning

Søg stillingen på www.gymnasiejob.dk

Ansøgningsfrist: Søndag den 3. december klokken 12. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i den efterfølgende uge, og kandidater til stillingen skal være indstillet på at gennemgå en ledelsestest. Stillingen ønskes besat pr. 1. februar 2024.

Yderligere oplysninger kan fås hos rektor Bo Hove, tlf. 21 30 34 84 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Løn- og ansættelsesvilkår sker efter gældende regler for ansættelse af pædagogiske ledere ved gymnasieskoler.

 

Modtag nyhedsbrev

Vi udgiver ca. 4 gange årligt et fælles nyhedsbrev, hvor i kan læse mere om aktiviterne på og omkring Thisted Gymnasium. Nedenfor kan du læse nyhedsbrevet for indeværende skoleår.

Tilmeld dig nyhedsbrev via formularen herunder.