• Kommende elever

3-årig

STX

Læs om STX

STX er en tre-årig ungdomsuddannelse, som er bredt almendannende og studieforberedende.

2-årig

HF

Læs om HF

HF er en to-årig ungdomsuddannelse som tager afsæt i en kombination af teori og praksis med konkrete problemstillinger fra ”den virkelige verden”.

Særlige forløb

Læs om Særlige forløb

Foruden den almindelige undervisning har Thisted Gymnasium særlige tilbud til blandt elever, der enten gerne vil dyrke idræt på højt niveau, interesserer sig for at udvikle deres talent - eller har behov for særlig støtte.

9.-10. klasse

Brobygning

Læs om Brobygning

Brobygning for elever i 9. eller 10. klasse.
Vores 2 og 3 dages brobygningsforløb er for dig, der går i 9. eller 10. klasse og har lyst til at prøve at gå på stx eller hf.

Èn skole - to uddannelser. Som navnet siger, kan Thisted Gymnasium tilbyde både en HF-eksamen og en studentereksamen (STX).

Uddannelsen til student på STX foregår inden for et bredt udvalg af studieretninger. Hvis du allerede har en forestilling om dit valg af videregående uddannelse og efterfølgende job, er det naturligvis en god idé at vælge en studieretning, der peger i den ”retning”. Det kan også være, at du vil anvende årene på gymnasiet til at finde ud af, hvor dine interesser og evner især ligger. Lige meget hvilket studie, du vælger, får du et bredt fundament, der giver adgang til videregående uddannelser. Vælger du HF, er der fokus på en løbende evaluering af din indsats, og du slutter med karakterbedømte eksamener i alle fag. En HF-eksamen klæder dig også på til en videregående uddannelse, og vi arbejder især med målretning gennem anvendelsesorientering i fagene, temabaseret undervisning, individuelle valg af fag og brobygningsaktiviteter.

Søg om optagelse

Søg om optagelse på STX eller HF på Optagelse.dk

Hvis du er erklæret ikke-uddannelsesparat, og du stadig ønsker at blive optaget på enten STX eller HF, kan du komme til en optagelsesprøve.

Læs mere om optagelse på hf og stx her.

Kunne du tænke dig at vide mere?

Så kan du skrive dig op i formularen nedenfor, hvorefter du vil modtage relevant information omkring uddannelserne på Thisted Gymnasium.

Eller kontakt skolens studievejledere her.